dinsdag 5 november 2013

Over N. en de Kleine Wereld

Sinds ik vier jaar geleden begon met dit blog, heb ik nooit iemand uit mijn omgeving de naam van mijn blog gegeven. Sommigen wisten wel dat ik een blog had, maar alleen Mr. Green wist welk blog, en kon meelezen.
In een eerder stukje schreef ik waarom ik het al die tijd anoniem heb gehouden, namelijk omdat de meeste van onze naasten behoorlijk anders in het leven staan dan ik (lees hier).

Vandaag besloot dat het nu echt wel tijd werd om uit de kast te komen, en stuurde vriendin N. de link naar mijn Pinterest account, en daarmee ook naar dit blog. We zijn namelijk allebei Pinterest-fan, en lezen graag blogjes. Het leek me leuk om onze favoriete pins en blogs te delen.

En nu komt de grap: Noortje blijkt een van mijn trouwste blog-volgers te zijn! Wat is de wereld klein!
Blijken we nog veel meer gemeen te hebben dan we dachten.
N., dat moet gevierd worden. Ik trakteer, op (digitale) brownies:


Neem er een glaasje sinaasappelsap bij voor de vitamientjes, en dan ben je hopelijk snel weer beter!

Misschien moet ik voortaan maar onder mijn eigen naam gaan bloggen, en mijn foto erop zetten. Wie weet lezen er nog meer vriendinnetjes mee zonder dat we er erg in hebben, of de buurvrouw...

6 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke brownies, ik voel me meteen stukken beter!! Dat glaasje sinaasappelsap vervang ik door een lekker bakkie koffie hoor!! Dankjewel voor dit leuke stukje, je hebt zojuist een brede grijns op mijn bleke toet getoverd! Groetjes, Noortje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat toevallig zeg! Inmiddels zijn er zo veel mensen die ik ken die bij mij meelezen dat het mij niet meer uitmaakt. Tijdens een uitstapje van school vertelde een collega-moeder tegen de juf van mijn dochter dat ik een blog heb. Dus nu leest de juf ook mee ;-) Je weet nooit wie je nog kan inspireren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig,dat jullie dit niet van elkaar wisten.Ik was ooit in een bio-winkel,waar een mevrouw vroeg "bent u van ... blog?". Daardoor had zij die winkel leren kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk en grappig! Als je het goed vindt, eet ik zo;n lekkere brownie digitaal met je mee, mmmmmm, smaakt overheerlijk, dankjewel! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. niet altijd makkelijk he, wel of niet je naam en of foto...
  herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. grappig!
  Toen ik uit de kast kwam reageerde mijn beste vriendin helaas heel negatief (zelfde verhaal: naasten leven heel anders dan wij). Gelukkig viel het voor jou wel positief uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...