dinsdag 6 december 2011

Pas op de plaats

Soms heb ik de neiging om mezelf voorbij te rennen, en heb ik het pas vrij laat in de gaten (zoals nu). Dan ben ik knorrig, moe, hangerig, heb wallen onder de ogen en soms val ik ook wat af. (Al vind ik dat laatste nu niet zo erg zo vlak voor de feestdagen...)
In december rollen we van het ene feestje in het andere. Sint, kerst, oud en nieuw, en of het allemaal nog niet genoeg is hebben we ook een aantal verjaardagen. Iedereen is moe, het wordt tijd voor vakantie.

Ik ga dus even een pas op de plaats maken. En in de vakantie de tijd nemen om op te laden, en ideetjes uit te werken voor nieuwe berichten, waarschijnlijk in het nieuwe jaar.
Jammer, want ik heb nog een heleboel onuitgewerkte ideetjes die ik met jullie wil delen, maar het motto voor deze maand wordt: 'wat vandaag niet is, komt morgen wel'. Of volgend jaar dus.


3 opmerkingen:

  1. Groot gelijk! Het is zo makkelijk om jezelf deze maand voorbij te rennen, terwijl het juist leuk is om te genieten van de gezelligheid. Ik vind januari wat dat betreft altijd maar een 'kille' maand, lichtjes zijn weg, kerstsfeer weg, enzovoorts.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk plaatje! Als je dat zo gaat doen, dan komt het zeker goed.

    Vlijtig Liesje

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...