vrijdag 19 april 2013

Vanwaar de stilte en kijktip

Het is een beetje stil aan het front, maar dat komt omdat Mr. Green en ik verslingerd zijn geraakt aan de serie 'It's Not Easy Being Green', van de schrijvers van het boek uit mij vorige berichtje.
We kijken iedere avond wel een of twee afleveringen. Da's dus ook gelijk de kijktip van vandaag: zoek op youtube op 'it's not easy being green strawbridge' en je bent weer een paar avondjes onder de pannen.

En mocht je geïnteresseerd zijn in de boerderij van de serie, en toevallig willen emigreren: hij staat te koop. Waarom? Geen idee! Misschien toch te groot, te duur of teveel aanloop van mensen die de serie hebben gezien? Who knows...


5 opmerkingen:

 1. Leuke serie, idd verslavend, ik heb inmiddels ook al heel wat afleveringen gezien en de nodige tips opgedaan....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht dat ze die boerderij niet als vaste plek hebben en dat ze ook hun gewone eigen huis met hypotheek nog hebben.. Zoiets stond geloof ik in het boek of op de site? In elk geval, wel jammer! Het is echt een geweldige serie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank voor de tip! Mijn man moet een aantal dagen op reis voor z'n werk, nu hoef ik me niet te vervelen tijdens de avonden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn vrije uurtjes goed besteden zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben begonnen met kijken (wat een heerlijkheid!), maar sinds gistermiddag kan ik de afleveringen niet meer vinden! :-(
  Op Youtube staat wel dat er afleveringen zijn verwijderd door de auteur o.i.d.

  Zo jammer!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...