zaterdag 24 december 2011

Warme chocomel en een fijne kerst!

Eindelijk... lekker een weekje vrij.
Morgen lekker het bos in, en daarna de benen omhoog met een beker warme chocomel.
Voor het eerst een vega-kerstmenu: vooraf gemarineerde champignons, als hoofdgerecht ravioli met pompoen-ricotta vulling en clementinetaart na. Uiteraard met een kaarsje erbij.
Maandag nog een rondje schoonfamilie, en dan lekker... niks! Beetje lezen, misschien een rondje schaatsen op de ijsbaan, broodje bakken, lekker bijtanken. Lekker simpel. Komen we toch nog dichter bij 'eenvoudig leven' dan ik dacht. Da's dan toch nog mooi gelukt dit jaar.

Fijne kerst!

4 opmerkingen:

  1. Klinkt erg lekker, vooral die gemarineerde champigons… Hoe maak je dat klaar?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt allemaal heerlijk kersterig en wat fijn om zo te kunnen bijtanken.
    Fijne dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Daantje:
    sjalotje fruiten in olijfolie, champignons erbij, afblussen met witte wijn. Theelepel tomatenpuree erbij, en wat tijm, en zo gaar stoven. Kun je warm of koud eten, bijvoorbeeld als tapas.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...