woensdag 28 december 2011

Goed voornemen en nieuwe kook-blog

Ik ben vast niet de enige die al nadenkt over goede voornemens voor 2012.
In het afgelopen jaar zijn we al best wat groener gaan leven, maar de meeste 'winst' voor ons op dat gebied valt waarschijnlijk te halen op het gebied van voedsel.
En laat ik nou net erg van koken en lekker eten houden...

Mijn goede voornemen voor 2012 is daarom om beter te leren koken vanaf de basis, dus zonder pakjes en zakjes, met pure, eerlijke producten. Zoveel mogelijk zelfgemaakt, van het seizoen en het liefst vegetarisch. Maar vooral lekker, en laten we praktische aspecten zoals tijd ook niet uit het oog verliezen.

En wat is dan een betere stok achter de deur dan een nieuwe blog, waarop iedereen mijn vorderingen kan volgen? Vandaag gelanceerd, met een simpel recept om te beginnen. Het adres? http://dekeukenvantoen.blogspot.com/ Dus komt dat zien...

3 opmerkingen:

  1. Leuk! Dat is ook iets wat ik probeer maar dikwijls loopt het niet zo goed als ik wil..

    Veel succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik kan meestal nog niet de rust vinden om echt uitgebreid te koken (en dan bedoel ik: niet uit pakjes), maar misschien moet ik me er toch eens wat meer in verdiepen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke naam van je blog!

    LOL en ik ben kennelijk niet de enige die de restjes van kerst aan het opmaken is... ;-)

    Als koken zonder pakjes en zakjes eenmaal in je systeem zit is het een fluitje van een cent hoor.
    Spiek anders eens op mijn blog...

    Doordat manlief letterlijk ziek wordt als er uit pakjes en zakjes wordt gekookt is bij ons niets kant en klaar. (oké... buiten soms een diepvriespizza ;-)).

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...