zaterdag 5 november 2011

Andijviesla met honing-mosterd dressing

Recept voor als je niet weet wat je met de rest van de krop andijvie moet doen, waarvan je de helft gisteren hebt gebruikt voor de stamppot:

Nodig: iets minder dan een halve krop andijvie, snijd hiervan zo dun mogelijke reepjes. Goed wassen en droogslingeren.
Voor de dressing het volgende met een garde door elkaar roeren:
- 5 eetl. extra vierge olijfolie
- 2,5 eetl. witte wijnazijn
- 1 eetl honing
- kleine theelepel mosterd
- beetje zout
- zwarte peper uit de molen

Andijvie en dressing mengen, klaar.



2 opmerkingen:

  1. Bedankt! Ik vind honingmosterdsaus altijd heel lekker, dus dit klinkt ook heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...