dinsdag 19 oktober 2010

No Impact Week

Ja, ik ga het doen: ik heb me net opgegeven als deelnemer aan de No Impact Week.
Van 7 t/m 14 november gaan de deelnemers volgens een vooraf opgesteld programma elke dag een stapje duurzamer leven. Geïnspireerd door het project van de Amerikaan Colin Beavan, ofwel de No Impact Man, die een jaar lang heeft geleefd met als doel om geen negatieve invloed uit te oefenen op het milieu.
Het heeft zijn leven volgens eigen zeggen in positieve zin veranderd; ik ben erg benieuwd, en ik zal verslag doen!

Op de site is een inspirerend filmpje te vinden: http://noimpactweeknl.wordpress.com/
Wie doet er mee?

7 opmerkingen:

 1. Leuke blog, ik ga je volgen!

  Ik weet nog niet of ik meedoe aan de No Impact Week, ik ga er nog eens wat meer over lezen. Ik doe wel mee met de No Heat Challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn, je bent de eerste (ben net begonnen...)!
  Als je de no heat challenge overleeft, dan is de no impact week appeltje eitje denk ik. Het gaat er ook niet om dat je alles tot in de puntjes uitvoert, maar dat je je bewust wordt van je eigen gedrag. Het filmpje op de site van de No Challenge week is wel inspirerend!
  Mocht je toch meedoen, laat je het dan weten? Misschien kunnen we ervaringen uitwisselen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit nog te twijfelen; dit is voor het eerst dat ik over deze week lees en aan de ene kant ben ik bang dat het me niet gaat lukken, aan de andere kant; elke stap telt, dus dan is het altijd goed, toch? Ik lees hier nog even door, misschien dat ik er zo uit ben..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aanvulling: toch ingeschreven, kan het altijd proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed zo! Je moet maar zo denken: alle kleine beetjes helpen. En als je het niet vol houdt is er toch niks aan de hand? Dan heb je het in elk geval geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, vind ik ook! Ben benieuwd hoe het gaat. Zit ik trouwens wel lekker in de weken, want de week ervoor is het Nationale Uitrustweek en daar heb ik me ook voor aangemeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed idee die Nationale Uitrustweek! Ik heb het opgezocht en me gelijk opgegeven. Kan ik wel gebruiken, want we zitten midden in een nogal roerige periode. Thanx voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...